fbpx

Taxi Utrecht Schiphol €47

Reserveer nu uw taxi voor de voordeligste prijs naar Schiphol en retour! De betrouwbaarste prive taxi, 24 uur per dag 7 dagen in de week te reserveren. Ook altijd telefonisch bereikbaar op: 085 – 04 79 385

Reserveer
tot 12 uur van te voren

Laagste prijs:
€47

Taxi reistijd:
49 min

Taxi Utrecht Schiphol €47

Reserveer nu uw taxi van Utrecht naar Schiphol voor maar €47 op basis van een retour met vroegboek korting! Privé taxi, 24 uur per dag 7 dagen in de week!”

Privé taxi / 24 uur per dag (Taxi Utrecht Schiphol)

Reserveer nu uw privé taxi van Utrecht naar Schiphol. De prijzen bij ReisTaxi gelden per taxi. U betaald dus niet per persoon. U deelt de taxi dus niet met anderen. Bij ReisTaxi kunt u 24 uur per dag de taxi reserveren. ReisTaxi werkt niet met een nacht toeslag. Ook voor uw bagage wordt er geen extra toeslag gerekend. De prijzen bij ReisTaxi zijn duidelijk en helder!

Laagste prijs van €47?

Reserveer nu van te voren uw taxi Utrecht Schiphol en ontvang uw korting. Reserveer ook direct uw taxi van Schiphol naar Utrecht en ontvang de laagste prijs. Op basis van een retour in combinatie met de vroegboekkorting heeft u de laagste prijs van Utrecht naar Schiphol en terug. Boek nu snel gemakkelijk online en begin uw vakantie zorgeloos!

Waarom is de taxi Utrecht Schiphol zo voordelig?

Door uw vroege reservering kunnen wij zo efficiënt mogelijk plannen. Vergelijk het met het boeken van uw vakantie. Hoe eerder u boekt, hoe goedkoper uw vakantie is. Met ReisTaxi werkt het exact hetzelfde.

ReisTaxi is het begin van uw onbezorgde vakantie!

U wordt thuis opgehaald door een vriendelijke ReisTaxi chauffeur. De gezellige ReisTaxi chauffeur zal u helpen met uw bagage, de deur voor u open houden en een leuk muziekje opzetten. Natuurlijk kunt u even uw voorkeur aangeven. Uw vakantie is zojuist op een ontspannende manier begonnen! Op Schiphol aangekomen weet de ReisTaxi chauffeur bij welke vertrekhal u moet zijn. U hoeft dus nooit meer te zoeken op Schiphol naar de juiste incheckbalie.

Reistaxi.nl

KvK: 60479531
BTW: NL.853.928.848.B01

Volg ons

Social media link     Social media linkn

Bekijk onze tijdelijke Corona maatregelen hier