skip to Main Content

Taxi Amersfoort Schiphol €59

Reserveer nu uw taxi voor de voordeligste prijs naar Schiphol en retour! De betrouwbaarste prive taxi, 24 uur per dag 7 dagen in de week te reserveren. Ook altijd telefonisch bereikbaar op: 085 – 04 79 385

Zeer slecht bedrijf met zeer slechte service

Voor de terugreis van onze vakantie had ik een taxi gereserveerd bij reistaxi. Wij vlogen laat in de avond, wat betekende dat we in de nacht op Schiphol aankwamen. Dit was allemaal geen probleem volgens de man die ik voor het [...]
- Bussum

Zorgeloos begin van de vakantie

We hadden een taxi voor 6 uur besteld, om 5.50 werden we gebeld dat hij er om 6 uur zou zijn, prima. Op Schiphol afgezet , snelle rit met een aardige chauffeur. Ik zou het iedereen aanraden.
- Houten

Betrouwbaar

Afspraak is afspraak en voor de heenreis altijd op tijd. Ik heb de laatste 3 keren te lang op Schiphol moeten wachten. Erg vervelend!
- Nieuwegein

Geen begrip

Taxi geboekt voor mijn partner en onze kind van 2 jaar die vanuit Mexico naar Amsterdam moesten vliegen, door een fout van de vliegmaatschappij zijn ze naar de vlugt van de volgende dag verplaatst. Helaas dat was korter dan 24uur [...]
- Utrecht
209 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Privé taxi
Reserveer uw prive taxi bij ReisTaxi.nl, u betaald per taxi, niet per persoon. Voor bagage wordt geen extra toeslag gerekend.

Service
Reistaxi is elke dag 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Daarnaast kunt u eenvoudig uw taxi kosteloos annuleren of wijzigen tot 24 uur van te voren.

Voordelig laagste prijs
Op basis van retour en vroegboekkorting heeft u bij ons altijd de laagste prijs te pakken van en naar Schiphol.

Betrouwbaar
Reistaxi is de betrouwbaarste taxi; vanuit heel Nederland van en naar Schiphol! Reserveer tot 12 uur van te voren.

Privé taxi
Reserveer uw prive taxi bij nu, u betaald per taxi, niet per persoon. Voor bagage wordt geen extra toeslag gerekend.

Service
Elke dag 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Eenvoudig uw taxi kosteloos annuleren of wijzigen tot 24 uur van te voren.

Voordelig laagste prijs
Op basis van retour en vroegboekkorting heeft u bij ons altijd de laagste prijs te pakken van en naar Schiphol.

Betrouwbaar
Reistaxi is de betrouwbaarste taxi van en naar Schiphol! Daarnaast zijn wij altijd 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.

Wij werken alleen met de vluchtgegevens van de betreffende luchthaven zoals Schiphol, Rotterdam Airport of Eindhoven Airport.

 

Back To Top